Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. 
logo1 logo2 logo3 logo4 logo5 logo6
English (United Kingdom)Romana (Romanian)Magyar (Hungarian)

Teme ale programului

1. Diplomaţie cultural
ă 
2. Turism cultural
3. Industrii culturale
4. Securitatea de tip “Soft”
5. Valorizarea patrimoniului

 Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013     Investeşte in oameni
Consiliere de carieră

Consiliere de carieră

 

Pentru luna august si septembrie la sectiunea ""Joburi"" a siteului au fost postate un numar mare de oportunitati de cariera utile pentru studenti.

Se recomanda a se citi si nota cu atentie cu precadere tipologia expertizei si a abilitatilor solicitate pentru fiecare oferta de angajare in parte, chiar daca nu sunteti eligibili (nefiind absolventi) pentru respectivele pozitii.

 

A se avea in vedre numarul mare de stagii de ""internship"" o mare parte platite, pentru care sunt eligibili si studentii (de preferat din anii mari).

 

Pentru lamuriri suplimentare in legatura cu aceste oportunitati de cariera nu ezitati sa va adresati echipei de proiect in sectiunea Forum a siteului (in felul acesta raspunsurile vor fi disponibile pentru cat mai multi studenti)

 

Va uram success.